Kreativ Ladestasjon -noe for deg og din bedrift?

Kunstterapeut Aud Nathalie Aksetøy Fodnes inviterer deg og din gruppe til en kreativ stund. Her stimulerer vi fantasien og kreativiteten til å brukes for å hele, gjenoppbygge og lade opp.

Vi vil benytte oss av fantasireser, mindfulness, kunstterapeutiske øvelser,  bevegelse, lyd, stemme, tegning, farger, leire og andre kreative verktøy.
Passer for firma, arbeidsplasser og grupper med mennesker som står overfor problematikk som utbrenthet, omsorgstretthet, økende langtidssykemeldinger eller som trenger noe for å forebygge nettopp dette.  Passer også for de som trenger hjelp for å styrke samholdet i kollega gruppen og skape et positivt arbeidsmiljø.

 

  Ingen forkunnskaper er nødvendig, ingenting skal presteres, ingenting skal vises frem på utstilling eller selges, du bruker kreativiteten kun for deg selv og gruppa. 

Det kan være lurt å ha med varme, ledige klær, gjerne et ekstra teppe nå i vinterkulda, og gjerne en maleskjorte eller noe klær som det ikke er så farlig med. Fokuset vil være på det å være, i deg selv, som du er.

For å bestille en Kreativ Ladestasjon til din arbeidsplass, ta kontakt!

Send en mail til post@kreativietsrommet.net eller sms til 41449850

 

Det er mange måter å lade seg opp. Alle har sine måter, sine verktøy og sine ting som gjør at en får mer energi og mer overskudd.

Noen ganger setter vi oss fast i gamle mønstre og ikke alltid ser vi like klart hva som gagner oss og hva som er nedtrykkende.

Det finnes mange ulike metoder og verktøy for å øke overskuddet Noen av dem er best å gjøre alene, men veldig mange øvelser virker sterkere når flere mennesker kommer sammen i en gruppe og gjør dem sammen.

Derfor kan det være fint å møtes på en "Ladestasjon" hvor vi sammen kan gjøre ting for å  lade oss opp.