Mindful dans

Elsker du å danse? Har du en indre lengsel etter å bevege deg fritt og hemningsløst til fengende rytmer og herlig musikk?

Danser du hjemme på stuegulvet og ønsker en ny arena og litt større plass å danse på?

Bli med på Mindful dans.

Dette er god og myk treningsform som også passer godt for deg som har litt vondt i ryggen, hofter eller andre ledd og muskler.
Samtidig er det en form for mindfulness, hvor du etter hvert kan la tankene slippe taket og kroppen ta over. Er du sliten og mangler overskudd er dette midt i blinken for deg. Kanskje du finner igjen den livsgnisten du kjente så mye tydeligere før. Det er ingen trinn du skal lære eller noen fast koreografi. Du lager dine bevegelser etter musikken.
 
Bli med og la Danseren i deg få lov til å uttrykke det ordene ikke får til  å uttrykke eller ikke får lov å uttrykke.
 Ofte kommer du i kontakt med følelser i deg selv i møte med musikken. Vi skaper et rom som hvor uttrykk for følelser er tillatt. Vi spiller musikk som kan appelere til de forskjellige følelsene i deg.
 
Kunstterapeut Aud Nathalie spiller musikken og veileder. Noe fri dans og noen øvelser. Her er det ingen speil og ingen tilskuere. Ingen som dømmer om du danser fint eller rart. Bare andre danseglade mennesker fyller rommet.

Vi skaper er frirom vekk fra hverdagens kjas og mas..
Har du lyst til å bli med? 
 
 
7 ukers workshop  fra 26. oktober til 7. desember: 800 kr
 
Påmelding til post@kreativitetsrommet.net eller 41449850